На Прикарпатті правоохоронці, які прийшли перевірити умови проживання сім'ї, виявили померле немовля

На Прикарпатті правоохоронці, які прийшли перевірити умови проживання сім'ї, виявили померле немовля

23.11.13 12:16 0 827
В ході перевірки працівниками КМСД Богородчанського РВ УМВС спільно з працівниками Богородчанської РДА умов проживання сім’ї раніше судимих осіб, які виховували півторамісячну дитину, господарі помешкання спали. Коли міліціонери розбудили громадян, то виявили під одним із батьків немовля, яке не подавало ознак життя.

В ході оперативно-слідчих дій було встановлено, що 19 листопада з самого зранку подружжя почало розпивати спиртні напої. Після цього мати нагодувала дитину та поклала спати на ліжко поруч з собою та чоловіком. Під час сну останній з необережності придушив немовля своїм тілом, закривши отвори рота і носа дитини, що призвело до механічної асфіксії та спричинило її смерть.

За словами начальника кримінальної міліції в справах дітей УМВС України в Івано-Франківській області майора міліції Алли Лемчак за даним фактом відкрито кримінальне провадження за ст. 119 ККУ (вбивство з необережності). Чоловікові оголошено про підозру, до нього обрано запобіжний захід тримання під вартою. Громадянинові загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 5 років.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Закликаємо лучан ...
Наступна новина: В Тернополі сергій Надал ...

КОМЕНТАРІ