Івано-Франківські патрульні інспектори міліції затримали грабіжника "на гарячому"

Івано-Франківські патрульні інспектори міліції затримали грабіжника "на гарячому"

23.11.13 13:13 0 828
Підійшли, вдарили, відібрали і пішли – саме за такою схемою діють здебільшого грабіжники. І, щоб попередити або зупинити їхні протиправні дії, правоохоронцям не завжди вдається бути на місці події у потрібний час. Проте цього разу потерпілому франківчанину пощастило. Адже очевидцями його пограбування стали саме працівники міліції.

Вечірньої пори під час патрулювання на території автовокзалу працівники патрульно-постової служби Івано-Франківського міськвідділу міліції помітили невідомого чоловіка, який вдарив іншого та відібрав у нього мобільний телефон. Правоохоронці негайно відреагували, прийняли усі необхідні заходи та затримали його. Правопорушником виявився 34-річний місцевий житель.

На місце події прибула слідчо-оперативна група. У нападника вилучили відібраний мобільний телефон. Зловмисник перебував у стані алкогольного сп’яніння.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 186 «Грабіж» Кримінального кодексу України, санкцією якої передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до шести років.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Реалізації гранати та ...
Наступна новина: На Тернопіллі проведено ...

КОМЕНТАРІ