В Івано-Франківській області коломийських правоохоронців нагородили за вилучення незаконної зброї

В Івано-Франківській області коломийських правоохоронців нагородили за вилучення незаконної зброї

23.11.13 08:09 0 806
Міліція безперестанку здійснює активні заходи з виявлення та вилучення з обігу нелегальної зброї. Мета цієї роботи – запобігти фактам використання вогнепальної зброї у скоєнні злочинів, унеможливити випадки потрапляння цієї зброї в руки осіб з неадекватною поведінкою або які мають злочинні наміри, уберегти громадян, а насамперед дітей, від нещасних випадків, пов’язаних з необережним поводженням зі зброєю.

Так, 18 листопада о 22:10 інспектором патрульної служби взводу патрульної служби міліції Коломийського МВ УМВС старшим сержантом міліції Миколою Острижнюком спільно з інспектором патрульної служби взводу патрульної служби міліції Коломийського МВ УМВС сержантом міліції Андрієм Микицеєм під час несення служби на маршруті патрулювання в місті Коломия на одній із вулиць міста був помічений підозрілий житель міста. Під час проведення поверхневого огляду у коломиянина було виявлено та вилучено пістолет марки "Шмайсер".

За сумлінне ставлення до виконання службових обов’язків та високу професійну майстерність вищевказаних працівників було нагороджено грошовою винагородою.

СЗГ УМВС України

в Івано-Франківській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Кількість жертв обвалу у ...
Наступна новина: "Челсі" готовий віддати за ...

КОМЕНТАРІ