У Львівській області правоохоронці Самбірщини відвідали у притулку дітей, які постраждали від пожежі

У Львівській області правоохоронці Самбірщини відвідали у притулку дітей, які постраждали від пожежі

23.11.13 17:12 0 806
В одному із сіл Самбірського району, 10 листопада, виникла пожежа, причина якої стало коротке замикання. Як наслідок, вогонь знищив будинок в якому проживала багатодітна сім’я.

Вночі, 10 листопада, в одному із сіл Самбірського району, виникла пожежа в дерев’яному житловому будинку де мешкала багатодітна сім’я. В результаті вогнем знищено дану будівлю та речі домашнього вжитку. З 10 людей, які на час пожежі знаходились в будинку , ніхто не постраждав. Причина пожежі – коротке замикання електромережі.

Сім’ї потерпілих від пожежі надана матеріальна допомога. Крім того, за рішенням голови сільради, дорослих осіб та одну дитину розміщено в одному з приватних житлових будинків на території села , а п’ятеро діточок різного віку за розпорядженням голови Самбірської райдержадміністрації відправлено на виховання у дитячий будинок Самбірського району змішаного типу.

14 листопада у дитячому будинку дітей, які постраждали від пожежі, відвідали та привезли їм подарунки від працівників Самбірського міськвідділу міліції начальник сектору кримінальної міліції у справах дітей капітан Віталій Підзирайло, оперуповноважені згаданої служби майор Роман Зембіцький і старший лейтенант Юрій Гнатишак.

Правоохоронці завжди готові дарувати підліткам свою увагу. В свою чергу бачити усміхнені та щасливі обличчя дітей – найкращий подарунок для вартових порядку.

Тетяна Охріменко,

помічник начальника

Самбірського МВ ГУМВСУ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Укрзалізниця призначила ...
Наступна новина: Олександр Терещук: "Не ...

КОМЕНТАРІ