У Львові презентовано інформаційну кампанію «Будуймо Європу в Україні»

У Львові презентовано інформаційну кампанію «Будуймо Європу в Україні»

23.11.13 12:32 0 813
22 листопада, у рамках робочого візиту делегація з Представництва ЄС в Україні зустрілася з представниками Львівської обласної державної адміністрації.

У зустрічі взяли участь почесні гості – Радник з питань преси та інформації Представництва ЄС в Україні Вікторія Давидова, координатор Ольга Сушицька, Керівник відділу преси та інформації Представництва ЄС Золтан Салаі, а також представники департаментів Львівської ОДА.

Золтан Салаі зазначив, що делегація Представництва ЄС в Україні відвідала місто Львів в рамках інформаційної кампанії «Будуймо Європу в Україні». «Інфокампанія – це серія інформаційно-просвітницьких заходів (публічних заходів, вуличних акцій, семінарів, тренінгів, круглих столів), які Представництво ЄС в Україні буде проводити протягом року по всій Україні, – підкреслив представник ЄС. – Мета кампанії – пояснити важливість підписання Угоди про асоціацію між Україною та ЄС, поширення європейських цінностей та підвищення рівня обізнаності українців щодо розвитку відносин між Україною та ЄС».

Головною темою для обговорення було транскордонне питання. Також учасники заходу розглянули проблемні питання, озвучили пропозиції щодо проектів та контрактів, в ході роботи напрацьовували шляхи співпраці і налагодження відносин.

Під час зустрічі було відзначено та погоджено реформи та модернізацію, які проводяться в Україні та відкриють шлях до розвитку суспільства, демократизації та захисту прав людини, вектори зближення України та Європи: в політиці, економіці, інформаційному просторі, цінностях та інших сферах життя, як передумова саміту Східного партнерства у Вільнюсі.

Інформуємо, що Львів став п’ятим містом, де була презентована інформаційна кампанія «Будуймо Європу в Україні». Акції інфокампанії вже відбулися в Миколаєві у вигляді вуличного театру «Європа на твоїй вулиці» (12 вересня), Білій Церкві у форматі імпровізованої стіни бажань «Уяви європейську Україну, вона стартує тут!» (14 вересня), Дніпропетровську під час інтелектуальної гри «Європейський Союз: Що? Де? Коли?» (7 жовтня) та у Тернополі під час танцювальною флешмобу «У ритмі Європи» (24 жовтня).

Наступним заходом інфокампанії стане серія круглих столів на тему «Український бізнес: виклики та можливості після Вільнюського саміту». Круглі столи відбудуться в першій половині грудня у Луганську, Вінниці. Хмельницькому та Житомирі. Круглі столи мають на меті зібрати експертів з європейської інтеграції, представників місцевих органів влади, профільних недержавних організацій, медіа, аналітиків з питань економіки та торгівлі, підприємців, бізнесменів та представників ділових кіл. Учасники круглих столів обговорять наслідки від приєднання (або неприєднання) України до .зони вільної торгівлі з ЄС та визначать виклики, які можуть постати перед українським бізнесом.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ