Завершилась баскетбольна першість Львівщини серед учениць вищих навчальних закладів I-II рівнів акредитації

Завершилась баскетбольна першість Львівщини серед учениць вищих навчальних закладів I-II рівнів акредитації

23.11.13 08:32 0 834
Завершилася баскетбольна першість серед команд дівчат, які навчаються у вищих навчальних закладах I-II рівнів акредитації Львівської області.

У спортивній першості, яку організувало Львівське обласне відділення Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України в рамках реалізації нових соціальних ініціатив Президента України “Діти – майбутнє України”, взяли участь 13 команд.

Упродовж п’яти днів з 18 до 22 листопада учениці та студентки змагалися на спортивних майданчиках Техніко-економічного коледжу Національного університету “Львівська політехніка” та Технологічного коледжу Національного лісотехнічного університету України. Суддівство змагань в рамках проходження навчально-виробничої практики забезпечили студенти Львівського державного університету фізичної культури.

За підсумком змагань І місце виборола команда учениць Техніко-економічного коледжу Національного університету “Львівська політехніка”. Срібні нагороди отримали представниці Бродівщини – юні спортсменки Бродівського педагогічного коледжу імені Маркіяна Шашкевича. Бронзові медалі та кубок Львівського обласного відділення Комітету з фізичного виховання та спорту Міністерства освіти і науки України отримала збірна Львівського коледжу транспортної інфраструктури, яка вперше взяла участь у баскетбольних змаганнях.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Призначено заступника ...
Наступна новина: До 1 грудня усі РРО мають ...

КОМЕНТАРІ