Міліцейський автопарк Львівщини поповнився новими автомобілями

Міліцейський автопарк Львівщини поповнився новими автомобілями

23.11.13 10:21 0 816
22 листопада, заступник голови Львівської обласної державної адміністрації Богдан Матолич та начальник ГУМВС України у Львівській області генерал-лейтенант міліції Олександр Рудяк вручили правоохоронцям Львівщини ключі від 23 нових патрульних автомобілів.

Відтепер, міліцейський автопарк Львівщини поповнено двадцятьма легковиками «Toyota Prius» з гібридними силовими установками, якими будуть користуватися працівники батальйону патрульної служби Львівського міського управління, спеціального батальйону судової міліції «Грифон», лінійного відділу аеропорту «Львів» Залізничного райвідділу, Дрогобицького, Трускавецького, Стрийського та Червоноградського міськвідділів міліції.

Крім цього, від Міністерства внутрішніх справ України до Головного управління МВС України у Львівській області передано три автомобілі марки «SsangYong Rexton», зокрема Яворівському райвідділу, Самбірському та Дрогобицькому міськвідділам.

Перший заступник голови Львівської обласної державної адміністрації привітав правоохоронців із поповненням автомобільного парку і зазначив, що всім потрібна оперативна і надійна міліція.

«Без технічних засобів, міліція не може виконати ті функції, які на неї покладаються, тому поповнення автопарку двадцятьма машинами, я думаю, підсилить надійність і оперативність правоохоронців – це в першу чергу, по-друге – люди повинні бачити, що на переоснащення не тільки міліції, на переоснащення багатьох служб працює і влада», - зазначив Богдан Матолич.

В свою чергу, начальник ГУМВС України у Львівській області генерал-лейтенант міліції Олександр Рудяк зазначив, що автомобілі будуть передані працівникам патрульно-постової служби.

«Визначено керівництвом Міністерства внутрішніх справ, що всі ці автомобілі будуть передані до патрульно-постової служби. Для того, щоб правоохоронці більш дієво та більш швидко могли реагувати на ті чи інші прояви злочинності», - зазначив Олександр Рудяк.

Також очільник Львівщини додав, що Львів є європейською столицею України і в рамках програми «Львів - безпечне місто» – це один із кроків по покращенню матеріально-технічної бази правоохоронці.

Нові автомобілі освятив помічник Митрополита, Голова центру військового капеланства, настоятель гарнізонного храму вельмишановний отець Степан Сус.

Після завершення урочистостей, правоохоронці приступили до виконання службових обов'язків на нових автомобілях.

ВЗГ ГУМВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: До 2020 в Україні буде 200 ...
Наступна новина: У Луцьку викрили ...

КОМЕНТАРІ