У Львівській області правоохоронці встановили особу та затримали водія, який здійснив ДТП та зник з місця пригоди

У Львівській області правоохоронці встановили особу та затримали водія, який здійснив ДТП та зник з місця пригоди

23.11.13 09:53 0 737
Львівські правоохоронці встановили та затримали водія, який керуючи автомобілем «Hyundai Elantra» здійснив зіткнення із автомобілем марки ВАЗ 2109 та втік з місця пригоди. У результаті ДТП постраждало 3 особи.

Дорожньо-транспортна пригода трапилася 21 листопада близько 21.00 години на автодорозі Львів – Краковець, біля села Підрясне Яворівського району, коли в межах проведення досудового розслідування у кримінальній справі за ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України, працівники відділу розслідування дорожньо-транспортних пригод слідчого управління ГУМВС України у Львівській області проводили слідчий експеримент із залученням працівників Державтоінспекції та науково-дослідного експертно-криміналістичного центру.

Під час проведення експерименту був перекритий рух транспорту, встановлені попереджувальні знаки. Рух автомобілів з обох сторін обмежували патрульні автомобілі ДАІ з увімкненими проблисковими маячками.

Водій автомобіля «Hyundai Elantra», не виконав вимоги попереджувальних знаків, не відреагував на жести працівників ДАІ, внаслідок чого здійснив зіткнення із стоячим автомобілем ВАЗ 2109. У результаті постраждало троє пасажирів ВАЗ 2109. Водій автомобіля «Hyundai» з місця пригоди зник.

За вказівкою керівництва Головного управління МВС України у Львівській області було оголошено «Тривогу»,особовий склад націлено на встановлення та затримання особи, яка здійснила ДТП.

В ході проведення оперативно-розшукових заходів встановлено, що автомобілем «Hyundai Elantra» керував працівник карного розшуку Галицького РВ, котрий перебував поза службою. О 06.00 годині ранку водія було затримано. Зібрані матеріали скеровано до прокуратури області.

Начальник ГУМВС України у Львівській області генерал-лейтенант міліції Олександр Рудяк за цим фактом призначив службове розслідування, про результати якого найближчим часом буде проінформовано громадськість.

«Цей вчинок ганьбить звання працівника міліції і є надзвичайно прикрим, усі винні будуть притягнуті до суворої відповідальності», - зазначив начальник ГУМВС України у Львівській області генерал-лейтенант міліції Олександр Рудяк.

ВЗГ ГУМВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ