Курсанти відвідали головний слідчий підрозділ міліції Львівщини

Курсанти відвідали головний слідчий підрозділ міліції Львівщини

23.11.13 12:06 0 936
Курсанти 2-го курсу факультету з підготовки фахівців для підрозділів слідства разом зі старшим інспектором факультету капітаном міліції Олегом Звізлом навідались до працівників слідчого управління ГУМВС України у Львівській області, аби краще дізнатись про роботу слідчого, яка в недалекому майбутньому чекає на них.

Молоді правоохоронці дізналися, що слідче управління міліції Львівщини складається з кількох відділів, кожен з яких спеціалізується на розслідуванні чи то вбивств, чи злочинів у сфері господарської діяльності, чи дорожньо-транспортних пригод. Нещодавно, після введення в дію нового Кримінального процесуального кодексу України, було створено відділ з розслідування злочинів у сфері службової діяльності, адже раніше ці кримінальні правопорушення були підслідні прокуратурі.

Більш детально із специфікою роботи відділу з розслідування злочинів, вчинених у сфері господарської діяльності, вихованців міліцейського вишу ознайомив начальник вищевказаного підрозділу підполковник міліції Ярослав Олинець.

Ярослав Іванович розповів не лише про види злочинів, які підслідні очолюваному ним відділу, а й весь алгоритм дій слідчого з моменту надходження повідомлення про вчинення кримінального правопорушення та внесення інформації до Єдиного реєстру досудових розслідувань до направлення матеріалів до суду.

Можна впевнено сказати, що бінарне заняття вдалося: майбутні слідчі отримали відповіді на всі свої запитання, побачили на власні очі, в яких умовах працюють практичні працівники, та почули настанови від досвідчених наставників.

ВЗГ ЛьвДУВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Інтерв’ю начальника ...
Наступна новина: Закликаємо лучан ...

КОМЕНТАРІ