У Рівненській області питання запобігання захворюваності на кір – під контролем прокуратури

У Рівненській області питання запобігання захворюваності на кір – під контролем прокуратури

23.11.13 10:08 0 724
У Сарненському районі станом на 22.11.2013р. на стаціонарному лікуванні у закладах охорони здоров’я залишаються перебувати 7 дітей, ще 52 з легкою формою перебігу захворювання – на амбулаторному лікуванні.

Прокурорами Рівненщини за результатами проведених перевірок органів влади у сфері охорони здоров’я та Держсанепідслужби в області внесені подання з вимогою вжити заходів щодо запобігання розповсюдженню та профілактики інфекційних захворювань серед населення. На забезпечення вимог прокуратури здійснено постачання в лікувальні заклади району 700 доз вакцини проти кору, а також за рахунок коштів місцевого бюджету придбано ще 1000 доз цих вакцин. Вакцинація та ревакцинація населення триває (вже проведено щеплення 640 дітей).

У зв’язку із реєстрацією на території Рокитнівського району 55 випадків захворюваності на кір прокурором цього району проводяться аналогічні перевірки. На даний час з’ясовано, що лікувальні заклади району забезпечені профілактичними вакцинами проти кору. Вжито першочергових заходів до запобігання поширенню хвороби.

Прес-служба прокуратури області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: Отримання радіочастоти у ...

КОМЕНТАРІ