На Тернопіллі влада має створити всі умови, щоб максимально охопити дітей позашкільною освітою - В. Хоптян

На Тернопіллі влада має створити всі умови, щоб максимально охопити дітей позашкільною освітою - В. Хоптян

23.11.13 08:08 0 709
Голова Тернопільської обласної державної адміністрації Валентин Хоптян під час робочої поїздки у Заліщицький район ознайомився з роботою районного центру науково-технічної творчості школярів та юнацтва.

Керівнику області директор закладу доповів, що центр працює активно і користується популярністю серед школярів району. Тут у 42 групах та гуртках займається 316 дітей.

Як повідомив очільнику області голова Заліщицької РДА Олег Барчук, в рамках забезпечення у регіонах збереження та розширення мережі позашкільних навчальних закладів (центрів, гуртків, секцій) на виконання соціальних ініціатив Президента України «Діти-майбутнє України» у системі освіти Заліщицького району функціонують 4 позашкільні навчальні заклади - Заліщицький РБДЮТ, Товстенський БДЮТ, Заліщицький ЦНТТШ, дитячий оздоровчий заклад «Ромашка», в яких здобувають позашкільну освіту 1552 гуртківці, з них 322 дітей із сіл.

Голова ОДА наголосив на важливості більшого охоплення дітей позашкільною освітою, так як цього вимагає Президент України. глава держави ставить завдання - показник охоплення дітей позашкільною освітою довести до 70%.

Керівник області оглянув умови навчання дітей, ознайомився з їхніми роботами, поспілкувався з викладачами. Закладу керівник області подарував ноутбук, а також пообіцяв спільно з владою у районі вирішити питання розширення Заліщицького районного центру науково-технічної творчості школярів та юнацтва.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Пакистані лікаря, який ...
Наступна новина: Тернопільська область: ...

КОМЕНТАРІ