На Тернопіллі перший заступник голови ОДА Микола Головач перевірив готовність Бучацького району до зими

На Тернопіллі перший заступник голови ОДА Микола Головач перевірив готовність Бучацького району до зими

23.11.13 11:07 0 797
Перший заступник голови ОДА Микола Головач перевірив готовність Бучацького району до зими. Під час робочої поїздки спільно з головою райдержадміністрації Василем Савкою обласний керівник провів нараду на базі підприємства Бучацького райавтодору філії ДП "Тернопільський облавтодор", де зустрівся з трудовим колективом, оглянув технічні ресурси підприємства, визначив рівень готовності до роботи взимку та дав ряд доручень щодо забезпечення стабільної роботи підприємства.

Продовження робочої наради відбулося в районній державній адміністрації за участю заступників голови райдержадміністрації, керівників структурних підрозділів, керівників установ організацій району. Головним питанням, яке підняв на нараді Микола Головач, стало питання освоєння субвенцій з державного бюджету місцевим бюджетам на будівництво, реконструкцію та капітальний ремонт вулиць і доріг комунальної власності у населених пунктах району. Обласний керівник доручив взяти під контроль максимальне використання коштів, передбачених місцевим бюджетам для проведення ремонту дорожнього полотна та прозвітувати про об’єм уже проведених робіт, особливу увагу зосередити на проведенні поточного ремонту бічних вулиць населених пунктів.

Микола Головач також акцентував увагу керівництва району на виконанні заходів з енергозбереження та економного енергоспоживання. Проведено аналіз використання бюджетних коштів щодо фінансування енергоносіїв та визначено ряд заходів для ефективного використання коштів бюджету і недопущення заборгованості з оплати за спожиті енергоносії. Обласний керівник доручив активізувати роботу щодо впровадження альтернативних видів опалення в закладах медицини, освіти та культури.

У ході зустрічі перевірили готовність доріг району до зимового періоду 2013/2014 років. На за дорогами населених пунктів району закріплено технічні засоби, які є на балансі підприємств, установ, організацій усіх форм власності, забезпечено заготівлю протиожеледних матеріалів та необхідний запас паливно-мастильних матеріалів.

Не залишилися поза увагою першого заступника голови облдержадміністрації і питання реалізації в районі проекту «Теплий заклад культури». На часі поетапна заміна системи опалення в восьми сільських закладах культури, на які уже виготовлено технічну документацію.

На завершення наради Микола Головач зазначив на необхідності неухильного виконання соціальних ініціатив Президента України, спрямованих на забезпечення економічного зростання держави та розв'язання соціальних проблем суспільства.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Рівненській області ...
Наступна новина: Техніка і люди готові до ...

КОМЕНТАРІ