Севастопольські школярі оплесками супроводжували показові виступи міліцейського

Севастопольські школярі оплесками супроводжували показові виступи міліцейського "Сокола"

23.11.13 14:23 0 766
Свято відваги, мужності і сміливості для учнів школи-інтернату та учнів гімназії № 2 пройшло на базі Управління по боротьбі з організованою злочинністю при УМВС України в м. Севастополі.

Участь у заході брали співробітники спецпідрозділу швидкого реагування «Сокіл». На початку зустрічі працівники кримінальної міліції у справах дітей, ознайомили школярів з історією становлення севастопольської міліції. Дітям розповіли про те, в яких випадках співробітники спецпідрозділу виїжджають на завдання, а також які функції і завдання покладені на цей відділ.

Особливе захоплення у дітей викликала демонстрація спеціальних засобів захисту, які знаходяться на озброєнні «Сокола» і демонстрація зброї. Хлопці з цікавістю слухали розповідь начальника спецпідрозділу «Сокіл» про тактико-технічні характеристики зброї та про те, який вид зброї застосовується в тій чи іншій ситуації. Після цього дітям продемонстрували елементи рукопашного бою, з використанням захисту від холодної зброї, а також елементи альпіністсько-штурмової підготовки. Показові виступи працівників «Сокола» супроводжувалися оплесками і захопленням школярів. Бійці продемонстрували дітям не тільки чудову фізичну підготовку, але і професійну майстерність.

- Такі заходи виховують патріотичний дух підростаючого покоління,- розповідає начальник УБОЗ при УМВС України в м. Севастополі полковник міліції Едуард Трет’як. - Зустрічі зі школярами та вихованцями шкіл-інтернатів для нас не разова акція. Насправді ми часті гості у дітей і не тільки у святкові дні. За розповідями вчителів, вихователів, хлопці особливо хлопчики, стають більш вихованцями, ввічливими, намагаються контролювати свою поведінку. Такі заходи є профілактикою правопорушень серед неповнолітніх.

Наприкінці заходу викладачі та школярі подякували правоохоронцям за цікаву зустріч.

Сектор зв'язків з громадськістю

УМВС України в м. Севастополі
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі давні ...
Наступна новина: «Ворошиловград» Жадана ...

КОМЕНТАРІ