Севастопольська міліція затримала продавця-шахрая червоної ікри

Севастопольська міліція затримала продавця-шахрая червоної ікри

23.11.13 12:51 0 829
В міліцію надійшла інформація про те, що молодий севастополець на одному з великих севастопольських форумів розмістив оголошення про продаж червоної ікри, але улюблений багатьма делікатес, він не збирався продавати.

Співробітники міліції перевірили інформацію, і вона знайшла своє підтвердження.

Встановлено, що зловмисник представився постачальником іноземної фірми, яка займається продажем червоної ікри, а спеціально для севастопольців ціни на цей делікатес знижені. Мінімальне замовлення зловмисник брав на 240 гривень, товар покупці повинні були отримати в кінці місяця в заздалегідь обумовленому місці.

Гроші „продавець” просив перерахувати на банківську карту, причому реквізити вказав чужої картки. Коли зловмисник отримав гроші від довірливих городян, він перестав підтримувати зв'язок з ошуканими ним покупцями і видалив свої дані на форумі

В результаті проведених оперативно-слідчих заходів був встановлений та затриманий зловмисник. Ним виявився 21-річний севастополець. Також встановлено, що від його злочинних дій постраждало 6 осіб.

Наразі зловмиснику пред'явлено повідомлення про підозру за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 190 (шахрайство з використанням електронно-обчислювальної техніки) Кримінального кодексу України. Покарання за дане кримінальне правопорушення тягне за собою позбавлення волі на термін від 3 до 8 років.

Сектор зв'язків з громадськістю

УМВС України у м. Севастополі
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ