У Львові на Jazz Bez співачка Мар’яна Садовська представить нову програму

У Львові на Jazz Bez співачка Мар’яна Садовська представить нову програму

23.11.13 11:47 0 775
До Львова 6 грудня на фестиваль Jazz Bez приїде всесвітньовідома українська співачка та акторка Мар’яна Садовська, яка презентує свою нову музичну програму Cut The Cord.

Про це повідомляють організатори заходу.

Як зазначається, львів’янка Мар’яна Садовська – одна із найбільш шанованих у світі українських артисток, дочка музиканта Віктора Морозова, володарка численних міжнародних премій, серед яких цьогорічна World-music, нагорода RUTH одного з найбільших світових етнофестивалів TFF Rudolstadt за свій внесок у етно-музику світу.

На тринадцятому фестивалі Jazz Bez артистка презентуватиме нову програму Cut The Cord, створену у співпраці із перкусистом Крістіаном Томе. Це буде вишуканий та експресивний мікс із традиційних і сучасних українських пісень, представлений у формі електро-акустичного перфомансу. Перелік інструментів надзвичайно широкий: від цитри, єврейської арфи, індійської фісгармонії, барабанів до лептопу та різних електронних девайсів. Cut The Cord – це музика між традиціями предків і сучасними ритмами, між Сходом та Заходом, йдеться у повідомленні.

Концерт розпочнеться 6 грудня у театрі ім. Марії Заньковецької о 19:00. Вартість квитків – 80-160 грн.

Того ж дня, 6 грудня, на фестивалі Jazz Bez у першому відділенні концерту виступатиме один з найбільш амбітних джазових проектів Італії Kekko Fornarelli Trio.

Довідка.

Тринадцятий Jazz Bez пройде 4 – 15 грудня.Фестиваль об’єднає довкола джазу Київ, Харків, Рівне, Тернопіль, Луцьк, Люблін, Санок, Глівіце, Перемишль. Вперше до заходу приєднаються Мостиська та Дрогобич. У Фестивалі візьмеутьучасть півтори сотні музикантів з України, Польщі, США, Ізраїлю, Великобританії, Німеччини, Данії, Швейцарії, Італії, Білорусі, Грузії, Вірменії, Азербайджану.

Мар’яна Садовська – співачка, акторка, музичний драматург, викладачка, фольклористка. Вже багато років мешкає в Кельні, а працює в різних країнах Європи і США. Музикантку через її голосову палітру та надзвичайну експресію називають українською Бйорк. Вона співпрацює зі всесвітньо відомим Kronos Quartet, знаними театрами, виступає зі своїм проектом Borderland.

Перебуваючи в Німеччині, Мар’яна Садовська не полишає творчих зв’язків з Україною: вона є автором музичних рішень вистав Львівського академічного театру імені Леся Курбаса («Лісова пісня», «Так казав Заратустра»). У творчому доробку артистки три сольних музичних альбоми, художні полотна, низка театральних ролей, музика до вистав.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі торгуючи в ...
Наступна новина: Українські рятувальники ...

КОМЕНТАРІ