Олег Тягнибок: «Послідовники сталіністів знищують наше покоління, позбавляючи можливости вибирати шлях у Европу»

Олег Тягнибок: «Послідовники сталіністів знищують наше покоління, позбавляючи можливости вибирати шлях у Европу»

23.11.13 10:14 0 694
Нині на евромайдани в містах України першими виходить молодь. Це те майбутнє покоління, яке прагне жити в нормальній державі. Будь-яка людина, яка ніколи не займалася політикою і написала в соціяльних мережах: «Я йду на майдан!», з моменту як вона прийшла – стала політиком, бо політика – це мистецтво управління державою. Про це 23 листопада 2013 року заявив Голова Всеукраїнського об’єднання «Свобода» Олег Тягнибок в програмі «Шустер LIVE» на телеканалі «Інтер».

Лідер націоналістів поінформував, що вчора відбулося спільне засідання представників опозиційних фракцій та громадських незалежних організацій і журналістів.

«Наслідком цього зібрання було створення спільного оргкомітету, який буде координувати акції протесту по всій Україні. Акції в Києві, Львові чи Миколаєві відбуваються зараз на основі спільної ідеї – евроінтеграції. На тих заходах партійної символіки немає. Однак 24 листопада, коли ми запрошуємо українців прийти і захистити свій нвропейський вибір, символіка політичних партій може бути. Без політичних партій, які підтримують підписання Угоди щодо асоціяції України з НС, врегулювати це питання неможливо. Бо не можна перемогти політиків Януковича, Азарова, Табачніка неполітичними методами і без політиків», – підкреслив Олег Тягнибок..

Голова ВО «Свобода», нагадав, що нині – день вшанування 80-х роковин трагедії української нації – Голодомору.

«Незважаючи на те, що під час Погоджувальної ради було домовлено про те, що звернення до керівних органів ЕС та держав-членів Европейського Союзу із закликом визнати Голодомор 1932–1933 років геноцидом української нації буде ухвалено в парламенті, в порядку денному навіть не було цієї постанови. Таким чином, домовленості вкотре було порушено. Проте закликаю усіх людей доброї волі сьогодні о16-й годині виставити у своїх вікнах свічку пам’яти за десятками мільйонів жертв – таких, як і ми людей, що загинули тільки тому, що хотіли нормально жити.

Цинізм полягає в тому, що їх знищували представники жахливої большевицької сталінської системи. Послідовники сталіністів зараз знищують наше покоління, позбавляючи можливости вибирати шлях у Европу – в нормальне, цивілізоване життя. Тому комунізм в Україні має бути засуджено як людиноненависницьку ідеологію. Ми маємо ставити питання про заборону нацистської та комуністичної ідеології в Україні. Ще вчора була величезна перспектива того, що підписання Угоди про асоціяцію у Вільнюсі – це серйозний поштовх, щоб українці відчули себе европейською нацією. Але ми будемо боротися, бо кожен розуміє, що все зараз у наших руках. Ми будемо боротися за завтрашнє майбутнє і справедливість – національну, соціяльну, за відповідні европейські стандарти життя», – підсумував Олег Тягнибок.

Прес-служба Всеукраїнського об’єднання «Свобода»
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: До 2020 в Україні буде 200 ...

КОМЕНТАРІ