Курсанта львівського міліцейського вишу обрали віце-мером студентської ради Львова

Курсанта львівського міліцейського вишу обрали віце-мером студентської ради Львова

24.11.13 13:31 0 870
Студентська рада Львова - це колегіальний представницький орган, що складається з представників вищих навчальних закладів 3-4 рівня акредитації, центральні керівні органи яких розташовані у м. Львові.

Щороку, з нагоди Міжнародного дня студента, відбуваються вибори на посаду студентського мера та його заступників. Цьогоріч, напередодні студентського свята, представники від усіх вузів 3-4 рівня акредитації шляхом відкритого голосування обрали очільника студентської ради м. Львова. Ним став слухач магістратури Львівської національної академії мистецтв Богдан Зятик.

19 листопада відбулись урочисті заходи з нагоди представлення громадськості міста новообраного студмера. Міський голова міста Андрій Садовий особисто привітав Богдана Зятика, побажав успіху в роботі та вручив йому службове посвідчення позаштатного радника з питань студентського самоврядування.

Серед запропонованих кандидатів на посаду студентського віце-мера був і представник Львівського державного університету внутрішніх справ. Приємно, що за результатами голосування ( 21 - «за», 3 - «проти» - авт.) курсант 2-го курсу факультету з підготовки фахівців для підрозділів слідства ЛьвДУВС рядовий міліції Роман Грига був обраний на посаду заступника студентського мера Львова.

Андрій Садовий відзначив як позитив участь у житті студентства представників правоохоронних органів та зазначив, що це свідчить про підвищення рівня довіри громади до міліції у Львові.

Тож, бажаємо успіхів новосформованій молодіжній організації в досягненні її основної мети - захисті прав студентів та намаганні зробити життя львівських студентів повнішим, цікавішим та веселішим.

Відділ зв’язків з громадськістю ЛьвДУВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: 45-річний буковинець ...

КОМЕНТАРІ