У Львівській області Андрій Мадзяновський взяв участь у семінарі для державних та приватних нотаріусів

У Львівській області Андрій Мадзяновський взяв участь у семінарі для державних та приватних нотаріусів

24.11.13 17:14 0 889
23 листопада 2013 року в.о. заступника голови – керівника апарату облдержадміністрації Андрій Мадзяновський привітав учасників семінару для державних та приватних нотаріусів, який відбувся у Львівському національному університеті імені Івана Франка. У заході таж взяли участь директор Департаменту нотаріату та банкрутства Міністерства юстицій України Лілія Чигвінцева, начальник головного управління юстицій у Львівській області Андрій Багряк, представник університету.

«Щиро вітаю вас від імені голови Львівської облдержадміністрації Олега Сала на гостинній Галицькій землі. у цій залі зібралися представники важливої та вкрай необхідної для суспільства професії – нотаріуси. На ваші плечі щоденно лягає важлива місія – допомагати людям у роз’ясненні їхніх прав та обов’язків. То ж бажаю усім присутнім плідної праці, а також почерпнути максимально корисної інформації для її реалізації на практиці», – зазначив у вітальному слові А.Мадзяновський.

Своєю чергою директор Департаменту нотаріату та банкрутства Міністерства юстицій України Лілія Чигвінцева наголосила, що вкрай важливо розвивати саме державний нотаріат.

«Важливою складовою нашої роботи є допомагати соціально-незахищеним верствам населення, а ця категорія людей зазвичай звертається саме до державних нотаріальних контор. То ж завдання Міністерства створити усі необхідні мови для роботи державних нотаріусів, оновити матеріально-технічну базу та надавати належну юридичну підтримку потребуючим українцям», – наголосила Л. Чигвінцева.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Інтернеті з’явилась ...

КОМЕНТАРІ