Унікальну систему безпеки та контролю встановили в Українській гімназії Тернополя

Унікальну систему безпеки та контролю встановили в Українській гімназії Тернополя

24.11.13 16:19 0 792
В Українській гімназії імені Івана Франка, що у Тернополі встановили унікальну систему безпеки та контролю відвідування «Smarsy». Кілька тижнів система працювала у тестовому режимі. Офіційна презентація нововведення відбулася 22 листопада.

Відтепер завдяки встановленню відповідного обладнання реєстрація учнів, вчителів та адміністрації закладу відбувається за допомогою особистої пластикової картки. На роботі чи вдома батьки можуть стежити за своїми дітьми в режимі он-лайн на відповідному сайті, а учні отримали «Електронні паспорти» у яких міститься інформації для навчання та відпочинку.

«Дана ініціатива передбачає встановлення у загальноосвітніх установах систем безпеки, контролю відвідування, контролю успішності, обліку навчального та робочого часу, а також оцінювання якості навчального процесу на основі розроблених спеціально для освітніх установ програмно-апаратних комплексів «Smarsy», які не мають аналогів та відповідають сучасним вимогам світового рівня, - розповідає голова громадської організації «Безпека та інновації в навчальних закладах Юрій Вітомський. – Батькам надається ряд унікальних можливостей контролювати відвідування та успішність своїх дітей, а також миттєво отримувати СМС-повідомлення як тільки їхня дитина перетне поріг школи».

«Ця система безпеки надана місту безкоштовно, - каже міський голова Тернополя Сергій Надал. – Я хочу подякувати громадській організації «Безпека і інновації в навчальних закладах». Розраховую на те, що молодь, учні і їх батьки сприймуть ці нововведення. Очікую, що система буде ефективною і інформативною та вже наступного року вже за кошти міста ми будемо встановлювати її у інших школах міста. І це буде ще один крок до наближення нас до сучасних цивілізованих стандартів».

Окрім Української гімназії такі системи безпеки до кінця року безкоштовно встановлять у 22-й школі Тернополя і в християнській школі-колегіумі №12.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі ...
Наступна новина: Від участі у Євробаченні ...

КОМЕНТАРІ