Закарпаття: детально про зіткнення авто з потягом на Березнянщині

Закарпаття: детально про зіткнення авто з потягом на Березнянщині

24.11.13 12:19 0 849
Дорожньо-транспортна пригода трапилась на залізничному переїзді в Закарпатті. Легкова машина зіткнулася з потягом. Двоє пасажирів загинули, водій та ще одна пасажирка направлені до реанімації.

01 год 39 хв. на перегоні Сіль-В.Березний на залізничному переїзді поїздом сполученням Львів-Солотвино під керуванням машиніста здійснено наїзд на автомобіль марки ВАЗ, в якому знаходились водій та три пасажири.

Дві 16-річні пасажирки загинули на місці. 15-річна дівчина доставлена В.Березнянську центральну районну лікарню з діагнозом, поєднана травма, відкрито черепно-мозкова травма, забій головного мозку, закрита тупа травма черева,забій лівої половини грудної клітки, травматичний шок другого ступеня. 20-річний водій авто також доставлений у лікарню з діагнозом поєднана травма, відкрито черепно-мозкова травма, перелом основи черепа, перелом двох костей лівого передпліччя, забійна рана, травматичний шок третього ступеня.

Потерпілі, які з численними травмами були направлені у лікарню, померли. Усі пасажири авто – мешканці Великоберезнянського району.

Виїздом слідчо-оперативної групи на місце події було встановлено, що водій автомобіля, який врізався в потяг, порушив правила дорожнього руху, перетнувши залізничний переїзд на заборонений сигнал світлофора, внаслідок чого трапилось зіткнення.

Все, що залишилося від автомобіля, який врізався в поїзд, – це купа заліза.

По цьому факту слідчим відділом Ужгородського лінійного відділу проводиться перевірка, повідомляють у Підрозділі зв’язків з громадськістю УМВС України на Львівській залізниці.

«Карпатський Об’єктив»
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівчани вшанували ...
Наступна новина: КХЛ. "Сєвєрсталь" всуху ...

КОМЕНТАРІ