В Ужгородському кафе знайшли ігрову залу

В Ужгородському кафе знайшли ігрову залу

24.11.13 19:23 0 1004
Днями оперативники сектору державної служби боротьби з економічною злочинністю Ужгородського міськвідділу міліції припинили злочинну діяльність 55-річної Олени, яка організувала підпільну залу з ігровими автоматами в своєму кафе.

У ході проведення санкціонованого обшуку в одному з кафе міста правоохоронці виявили розважальну залу для обмеженого кола клієнтів. Вхід до неї здійснювався тільки за попередньою домовленістю по телефону з власницею кафе, а двері замасковані так, щоб не привертати особливої уваги звичайних любителів кави, чаю та тістечок.

Нічний візит міліціонерів виявився повною несподіванкою для присутніх гравців та працівників кафе, але аж ніяк не випадковістю – на момент перевірки ігрові автомати знаходилися в робочому стані, а азартні гравці, не звертаючи увагу на те, що відбувається, робили свої ставки.

Оперативники виявили та вилучили 3 гральні автомати, грошові кошти, отримані незаконним шляхом, і системний блок відеонагляду, що підтверджують факт ведення незаконного грального бізнесу.

Наразі подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань та відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 203-2 Кримінального кодексу України (зайняття гральним бізнесом). Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу в розмірі від десяти тисяч до сорока тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією грального обладнання. Проводиться досудове розслідування.

Повідомила Діана Дорогій, Ужгородський МВ УМВС.

«Карпатський Об’єктив»
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: На базі тернопільської ...

КОМЕНТАРІ