Олег Тягнибок: «Сто тисяч українців, які вийшли на акцію протесту, – це наша відповідь Януковичу і свідчення того, що ми не дозволимо йому позбавити нас майбутнього!»

Олег Тягнибок: «Сто тисяч українців, які вийшли на акцію протесту, – це наша відповідь Януковичу і свідчення того, що ми не дозволимо йому позбавити нас майбутнього!»

24.11.13 20:27 0 1094
«Сьогоднішній Евромайдан – це свідчення того, що ми – европейська нація. Сто тисяч українців, які вийшли нині на акцію протесту, – це наша відповідь Януковичу і свідчення того, що ми не дозволимо йому позбавити нас майбутнього!». Про це заявив, виступаючи на Европейській площі у Києві 24 листопада 2013 року під час велелюдного народного віча «За европейську Україну!», лідер Всеукраїнського об’єднання «Свобода» Олег Тягнибок.

Очільник «Свободи» також наголосив:

«Цей Евромайдан – наша відповідь Европі. Адже Україна – це частина великої европейської родини, яка має відчути наш дух і наші прагнення. І я переконаний: яким би не було рішення Вільнюського саміту, Европа дає нам зрозуміти – двері перед нами не закрито. Ми боротимемося, аби отримати те, чого заслуговуємо. Ми прийдемо в Европу зі своїм, дійсно українським, обличчям та цінностями!

Сьогоднішній день – це наша відповідь Москві і Путіну. Хай знають: він не збудує тут «русскій мір», вони не зможуть нам нав’язувати свої правила гри й накидати нам маріонеткову владу! Ми, українці, – господарі на цій землі й не дозволимо позбавити себе завтрашнього дня!

Сьогодні ми дали відповідь також бандитському режимові. Ми ставимо свої політичні вимоги: імпічмент президента, відставка ганебного й зухвалого уряду Азарова. Наші дії, починаючи з цього дня, будуть рішучими – бандити при владі забудуть про свої теплі крісла, адже ми тут влада!

Сьогодні на вулиці Києва вийшла сотня тисяч громадян – це відповідь українській нації, що ми здатні самі вирішувати, яким шляхом іти. У 80-ту річницю Голодомору вони, духовні нащадки тих, хто організовував цей геноцид, намагаються знову позбавити нашу націю права на майбутнє. Але ми здолаємо все і зможемо все, бо ми разом – сила!

Пам’ятаймо: наша боротьба не буде одноденною. Нам, можливо, буде важче, ніж на початку 90-х і ніж під час Помаранчевої революції. Режим готується, щоби чинити опір нам, українцям. Тож готуймося, розбиваймо розчарування людей, піднімаймо їх на боротьбу!».

Олег Тягнибок також представив громаді Юрія Левченка – єдиного кандидата від опозиції у виборчому окрузі №223 Шевченківського району Києва. Він підкреслив: «Для всіх українців випробуванням буде 15 грудня, коли відбудуться вибори до Верховної Ради у п’яти «проблемних» округах. Опозиція переможе в усіх із них, адже висунула єдиних кандидатів. Ми переможемо ще й тому, що не маємо права подарувати Партії регіонів жодного додаткового голосу. Це буде підйом духу для України та для Европи!», – наголосив лідер ВО «Свобода».

Прес-служба Всеукраїнського об’єднання «Свобода»
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Чернівецькій області ...
Наступна новина: У Києві триває ...

КОМЕНТАРІ