У Києві триває багатотисячний Евромайдан

У Києві триває багатотисячний Евромайдан

24.11.13 20:28 0 1172
24 листопада 2013 року у Києві продовжується протестна акція проти рішення режиму Януковича згорнути підготовку до підписання Угоди про асоціяцію між Україною та ЕС. Після виступів лідерів опозиції, журналістів та громадських діячів на Европейській площі акцію було оголошену безстроковою аж до результатів Вільнюського саміту.

Після того величезна колона протестувальників на чолі з лідерами опозиції рушила до Кабміну, Адміністрації Президента та Верховної Ради України. Зараз колона повернулися до Европейської площі. Зауважимо, що біля Кабміну проти мирної акції відбулися провокації – до пікетувальників було застосовано сльозогінний газ, а невідомі провокатори кидали у натовп димові шашки. Проте опозиціонерам вдалося зупинити конфлікт.

Лідер ВО «Свобода» коментуючи хід подальших дій протестувалиників та провокації, що відбулися, зазначив, що акція є мирною і триватиме вона до Вільнюського саміту.

«Наша акція є мирною, проте бачимо, що влада за допомогою найманців-«тітушків» та так званих «правоохоронних органів» намагалася влаштувати провокації, проте нам вдалося зупинити ці напади. Бачимо, що велика кількість протестувальників застерегла від подальших незаконних дій владу та зупинила ескалацію конфлікту. Акція, оголошена безстроковою, триватиме аж до позитивного рішення на Вільнюському саміті. Зараз засідатиме координаційний штаб протесту, на якому буде ухвалено рішення щодо подальших дій», – повідомив Олег Тягнибок.

Прес-служба Всеукраїнського об’єднання «Свобода»
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: 25 листопада у рамках ...

КОМЕНТАРІ