Тернопіль: Cергій Надал привітав муніципальних духовний оркестр «Оркестра волі» з 25-річчям

Тернопіль: Cергій Надал привітав муніципальних духовний оркестр «Оркестра волі» з 25-річчям

25.11.13 11:05 0 909
З нагоди 25-річчя заснування муніципального духовного оркестру «Оркестра Волі» у палаці культури «Березіль» відбулися урочистості. Міський голова Тернополя Сергій Надал привітав ювілярів і вручив колективу подяки та цінні подарунки. В свою чергу колектив оркестру подарували усім присутнім свою концертну програму «Дорогами любові».

« маємо чудову нагоду для зустрічі. Улюблений тернополянами колектив святкує свій ювілей. Муніципальному духовому оркестру «Оркестра Волі» - 25 років. Останні 25 років в історії нашого міста і України — це були бурхливі роки національного відродження. Пісня, музика, праця наших творчих колективів червоною ниткою проходять через всі ці історичні процеси. За роки існування колектив об'їздив всю Україну. Творчість оркестру підносить дух і наповнює нас високим і торжественним настроєм.

Дякуємо вам за це. Дякуємо вам за те, що стали живою тернопільською традицією. З вами ми починаємо урочисті і знакові події. Без вас ми вже не уявляємо параду випускників, день міста.

Щиро зичу усім вам здоров'я і добробуту. Зичу вам невгамовних творчих пошуків, натхнення. Зичу вам овацій вдячної тернопільської публіки. Нехай ваш подальший творчий шлях буде успішним і тривалим! Многая літа!», - зазначив Сергій Надал.

Нагадаємо, муніципальний духовий Оркестр «Оркестра Волі» був створений 9 листопада 1988 році у палаці культури «Ватра». А 29 жовтня 1993 року оркестру надали статус муніципального. З 1999 року директором оркестру та одним з диригентів є заслужений працівник культури України Володимир Грицай. На даний час понад 600 музичних творів у репертуарі «Оркестра Волі».

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Хмельниччина: тиждень ...
Наступна новина: В Луцьку міський голова ...

КОМЕНТАРІ