На Тернопіллі валентин Хоптян привітав колектив телеканалу "ІНТБ" з новим телевізійним сезоном

На Тернопіллі валентин Хоптян привітав колектив телеканалу "ІНТБ" з новим телевізійним сезоном

25.11.13 10:15 0 884
Голова Тернопільської обласної державної адміністрації Валентин Хоптян 22 листопада привітав колектив телеканалу "ІНТБ" з новим телевізійним сезоном та новосіллям. Телеканал відтепер розташований у центрі Тернополя, на вулиці Руській, 44.

Керівник області ознайомився з роботою телеканалу, поспілкувався з працівниками. Зізнався, що телеканал "ІНТБ" дивиться вбільшості на роботі вже майже три роки - відтоді, як призначений керівником Тернопільщини. ТТБ і "ТV-4" очільник регіону дивиться вдома.

Валентин Хоптян відзначив високий професіоналізм журналістів телеканалу, закликав оперативно і правдиво подавати інформацію, а також побажав нових творчих успіхів і сильної матеріально-технічної бази, яка б дозволяла проводити прямі трансляції з різноманітних заходів, які відбуваються в області.

На запитання журналіста телеканалу "ІНТБ", яку б програму вів керівник області, якщо б мав таку можливість, то Валентин Хоптян відповів, що знайомив би глядачів з талановитими керівниками, освітянами, медиками та представниками інших професій краю і розповідав про їхній передовий досвід.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Міський голова Микола ...
Наступна новина: Тернопільська область: за ...

КОМЕНТАРІ