Юрій Михальчишин: "На Евромайдані є місце для всіх, хто прагне усунути режим та мріє про европейське майбутнє України"

Юрій Михальчишин: "На Евромайдані є місце для всіх, хто прагне усунути режим та мріє про европейське майбутнє України"

25.11.13 09:02 0 1096
"Я впевнений, що провокації на Евромайдані вигідні в першу чергу чинній владі, але я не здивуюся, якщо частково до них мають дотичність і ті, хто записався в ряди опозиційних сил у вигляді п'ятої колони, яка зараз, в умовах майже революційної ситуації, намагається вислужитися перед своїми господарями, які сидять в кабінетах на Банковій". Про це заявив народний депутат України від Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Юрій Михальчишин, коментуючи спробу провокації, яка відбулася 24 листопада у Львові під час мітингу на Евромайдані.

За словами народного депутата, люди, які закликають позбавити акції протесту революційного спрямування, таким чином грають на руку режиму, який прагне якомога швидше локалізувати і марґіналізувати протестні акції на Евромайданах.

"Зараз не час для містечкових чвар, адже вирішується майбутнє України. У ці дні ми, як ніколи, маємо об'єднати свої зусилля, чинячи спротив режимові. У цій боротьбі мають йти поруч і революційне студентство, і громадські діячі, і опозиційні політики. І дуже прикро, що люди, які влаштовують такі провокації, через свою недосвідченість, а можливо і свідомо намагаються розпалювати дрібні чвари, ділити людей на "правильних" і "неправильних". На Евромайдані знайдеться місце для всіх, хто прагне усунути від влади цей режим, і мріє про европейське майбутнє України. Не повинно тут бути місця тільки провокаторам", – зазначив народний депутат.

Водночас свідком того, як готувалася провокація, став один із депутатів Львівської обласної ради. За його словами, студентами, які намагалися від'єднати кабель у мікрофоні Михальчишина, керувала добре відома у Львові людина.

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: Завершився ІІ етап Кубку ...

КОМЕНТАРІ