Чернівці: 1 грудня відбудеться міський фестиваль української сучасної естрадної пісні імені Назарія Яремчука

Чернівці: 1 грудня відбудеться міський фестиваль української сучасної естрадної пісні імені Назарія Яремчука

25.11.13 08:18 0 886
Згідно із розпорядженням секретаря Чернівецької міської ради Віталія Михайлішина 1 грудня у Чернівецькій обласній філармонії буде проведено Міський фестиваль української сучасної естрадної пісні імені Назарія Яремчука. Уже затверджено склад організаційного комітету, до складу якого увійшли представники обласної державної адміністрації та міської ради, діячі культури, журналісти і Дарина Яремчук.

Він традиційно організовується з метою подальшого розвитку української естрадної пісні, популяризації творчості лауреата Національної премії України імені Тараса Шевченка, народного артиста України Назарія Яремчука, підвищення виконавської майстерності музичних колективів, вокальних ансамблів та окремих виконавців, поповнення їх репертуару високохудожніми творами сучасних українських композиторів. Цьогоріч фестиваль буде присвячено 62-й річниці від дня народження Назарія Яремчука. У ньому візьмуть участь музичні ансамблі ресторанів, кафе та барів. Також планується, що на фестивалі виступатимуть сини співака Назарій та Дмитро, а також його донька Марічка Яремчук.

А наперердодні, 30 листопада – у день народження Назарія Яремчука, біля його могили на Центральному кладовищі Чернівців о 12.00 збереться родина, друзі, побратими по сцені і шанувальники співака, щоби вшанувати його пам’ять.

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Сергій Надал та депутати ...
Наступна новина: Депутати Тернопільської ...

КОМЕНТАРІ