Закарпаття: на Рахівщині умовно засуджений вкрав велосипед

Закарпаття: на Рахівщині умовно засуджений вкрав велосипед

25.11.13 12:25 0 899
Коли 55-річна мешканка одного із селищ Рахівського району помітила пропажу велосипеда, вона миттєво побігла до дільничного пункту міліції. Протягом години дільничний інспектор міліції встановив особу крадія та повернув жінці велосипед.

До правоохоронців з заявою про викрадення велосипеда звернулася 55-річна жінка. Дільничний інспектор міліції Микола Бондюк, добре знаючи жителів обслуговуючої ним території, відразу почав проводити заходи для розкриття крадіжки. За гарячими слідами правоохоронець упродовж години розшукав велосипед та громадянина, що вчинив даний злочин.

Два дні тому жінка попрохала незнайомого чоловіка, який проходив біля її будинку, допомогти занести в гараж щойно придбаний балон з газом. Чоловік не відмовив у проханні, поки допомагав жінці, він добре роздивився всі речі, що знаходилися у дворі та приміщенні гаража...

Через декілька днів, близько 22.00 год. крадій знову завітав до жінки, та вже не за добрими справами. Він легко зайшов в гараж, адже вже знав, що двері не зачинені на замок, та без перешкод виніс велосипед. Потерпіла тільки на другий день побачила пропажу, та, на щастя, це не стало для правоохоронців перепоною для розкриття злочину.

- Особа, що вичинила крадіжку, вже умовно засуджена за аналогічний злочин. Наразі слідчий Рахівського РВ УМВС Євгеній Маріонда розпочав кримінальне провадження за ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України (крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище). Караються такі дії позбавленням волі на строк від трьох до шести років, - повідомив начальник Рахівської міліції Віталій Шимоняк.

Олеся Чайковська

Рахівський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Закарпаття: міні-міс ...
Наступна новина: Дані про виконання міського ...

КОМЕНТАРІ