В Закарпатській області співпраця місцевої влади з міліцією - запорука спокою громадян

В Закарпатській області співпраця місцевої влади з міліцією - запорука спокою громадян

25.11.13 14:06 0 872
«Ми маємо посилити взаємодію з громадськістю, адже результат можливий тільки у випадку спільних зусиль, і у нас є позитивні зрушення у цьому напрямку», - підсумував старший дільничний Юрій Довгомеля, який взяв участь у розширеному засіданні виконавчого комітету Ракошинської сільської ради.

Під час «круглого столу», окрім старшого дільничного інспектора, активно долучились до обговорення проблем села керівники 10 навчальних закладів, які працюють на території обслуговування, а це - 4 школи та 6 дитячих садків, представники духовенства, громадські ативісти.

Небайдуже сприйняли представники громадськості с.Ракошино звіт старшого дільничного Юрія Довгомелі, щодо охорони громадського порядку на території сільської ради. До роботи правоохоронця вони мали багато запитань, зокрема, відносно здійснення контролю за відпочинком молоді у вечірній час, охорони людського майна тощо. Турбувало громаду і чимале навантаження на місцевого дільничного інспектора, який обслуговує велику територію. Тому й висловились про те, аби зменшити таке навантаження для більш ефективної роботи на території населеного пункту. Дільничний в свою чергу закликав активізувати свою роботу членів громадських формувань і долучитись до охорони громадського порядку.

Місцева влада, вважає сільський голова Василь Коштура, має всебічно сприяти у підтримці і забезпеченні місцевих «шерифів» службовими приміщеннями, необхідною технікою, засобами зв’язку. Так, нещодавно дільничний пункт охорони громадського порядку у с.Ракошино за підтримки сільської влади оснащений комп`ютерною технікою та під`єднаний до мережі Інтернет.

Підбиваючи підсумки, сільський голова погодився, що треба працювати в єдиному тандемі – органи влади та правоохоронці. Тільки тоді можна досягти компромісу у вирішенні всіх наболілих проблем і забезпечити спокій на вулицях краю.

Наталія Машіко

Мукачівський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Закарпаття: на Хустщині ...
Наступна новина: Іран домовився з ...

КОМЕНТАРІ