Новації у податковому законодавстві  обговорювались на зустрічі за «круглим столом»

Новації у податковому законодавстві обговорювались на зустрічі за «круглим столом»

25.11.13 18:08 0 954
В ДПІ у Франківському районі м.Львова ГУ Міндоходів у Львівській області відбулася зустріч з представниками малого та середнього бізнесу на тему: «Новації податкового законодавства, актуальні питання оподаткування, обговорення проблемних питань ведення бізнесу, переваги подання звітності в електронному вигляді».
Начальник податкової інспекції Іван Кравчук відмітив, що продовжується процедура спрощення сплати податків, зменшення документації, скорочення звітності, розвиток електронних сервісів – усе це дає змогу платнику економити час і, відповідно, робить умови ведення бізнесу комфортними.
Також Іван Володимирович проінформував присутніх про виконання завдань податківцями району за 10 місяців цього року. До Державного бюджету надійшло 261566,2 тис. грн. податків. Це перевищує минулорічні показники більш як на 45824,9 тис. грн., приріст склав 21,2%.
І.Кравчук нагадав, що з 1 жовтня 2013 року Головне управління Міндоходів у Львівській області та його територіальні органи розпочали адмініструвати єдиний внесок на загальнообов’язкове державне соціальне страхування та надав вичерпні відповіді щодо прийняття та опрацювання звіту про суми нарахованого єдиного внеску.


Інформаційно-комунікаційний сектор
ДПІ у Франківському районі м. Львова
ГУ Міністерства доходів і зборів
у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В ДПІ у Франківському ...

КОМЕНТАРІ