Визначено джерела інформації про ринкові ціни для трансфертного ціноутворення

Визначено джерела інформації про ринкові ціни для трансфертного ціноутворення

25.11.13 19:19 0 942
Під час здійснення податкового контролю за трансфертним ціноутворенням Міндоходів використовує офіційно визнані джерела інформації про ринкові ціни.
Перелік таких джерел інформації, а також перелік спеціалізованих комерційних
видань для цілей трансфертного ціноутворення затверджено Розпорядженнями Кабінету Міністрів України від 23 жовтня 2013 року № 865-р та № 866-р.
Основними джерелами інформації для основних груп товарів, ціни на які склалися на світових та українському товарних ринках є:
- Вісник Міністерства доходів і зборів України;
- щомісячний інформаційний бюлетень “Огляд цін українського та світового товарних ринків”. Підготовка цього бюлетеня здійснюється державним підприємством “Держзовнішінформ” з використанням, зокрема, інформаційних ресурсів агентств “Томпсон Рейтер” і “Блумберг”;
- Інформаційно-аналітичний продукт “Товарний монітор. Україна”.
Для товарів промислового сектору основними джерелами інформації ринкових цін є Інформаційно-аналітичний продукт “Дайджест цін товарів на світових ринках” та щотижневе видання “Рынок стали: аналитика, прогнозы, сценарии”.
Джерелом інформації ринкових цін для сільськогосподарської продукції стане Офіційний сайт Аграрної біржі.
Також, Кабінетом Міністрів визначено допоміжні джерела інформації, які використовуються у разі, коли інформація про ринкові ціни в основних джерелах відсутня або її обсяг недостатній, а саме: офіційні сайти Мінрегіону та Мінагрополітики.

Прес-служба ГУ Міндоходів в області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ