Затверджено порядок надання інформації про результати звірки щодо кількості об'єктів житлової нерухомості

Затверджено порядок надання інформації про результати звірки щодо кількості об'єктів житлової нерухомості

25.11.13 22:19 0 909
З 08.11.2013 набрав чинності наказ Міндоходів України, яким затверджено Порядок надання контролюючими органами за місцем проживання (реєстрації) платників податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, відповідним контролюючим органом за місцезнаходженням об'єктів житлової нерухомості інформації про результати звірки щодо кількості об'єктів житлової нерухомості, які перебувають у власності фізичних осіб – платників податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки, та розмірів житлової площі таких об'єктів.
Встановлено, що проведення звірки з фізичними особами – власниками об'єктів житлової нерухомості здійснюється на підставі оригіналів документів про право власності на об'єкти житлової нерухомості, про житлову площу таких об'єктів та за наявності документів, які посвідчують особу власника. Фізичні особи – власники об'єктів житлової нерухомості можуть здійснювати таку звірку до 31 грудня 2013 року.
Органами Міндоходів Івано-Франківщини надіслано майже 5,4 тис. запрошень власникам житлової нерухомості щодо звірки кількості об'єктів житлової нерухомості та розмірів їх житлової площі. Більше половини запрошених, понад 4,5 тис. осіб, таку звірку вже провели.

Прес-служба ГУ Міндоходів в області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Затверджено порядок ...
Наступна новина: Для обов’язкової реєстрації ...

КОМЕНТАРІ