Львівщина: на Турківщині за самовисуванця проголосувало 96% виборців

Львівщина: на Турківщині за самовисуванця проголосувало 96% виборців

26.11.13 15:28 0 888
За інформацією начальника відділу адміністрування Державного реєстру виборців апарату Львівської обласної державної адміністрації Федора Алєйнікова, у неділю, 24 листопада, відбулися проміжні вибори депутата Ясеницької сільської ради Турківського району в одномандатному виборчому окрузі № 12.

Балотувався на цю посаду лише один кандидат: Мись Михайло Дмитрович, 1963 р.н., позапартійний, самовисуванець, директор Ясеницького навчально-виховного комплексу. Відтак, для того, щоб стати депутатом, йому необхідно було одержати більше половини голосів виборців, які візьмуть учать у голосуванні. За кандидатуру Михайла Мися проголосували 96,15% виборців – 25 із 26-ти, які взяли участь у голосуванні. Один бюлетень визнано недійсним. Активність виборців склала 74,3%.

Проміжні вибори призначені Ясеницькою сільською виборчою комісією у зв’язку з достроковим припиненням повноважень депутата Ясеницької сільської ради Вовка Івана Миколайовича (позапартійний), який був обраний у виборчому окрузі № 12, пов’язаним з його смертю.

У Ясеницькій сільській раді було утворено одну виборчу дільницю. Відповідно до норм, затверджених постановою ЦВК від 15 вересня 2010 року № 351, дільнична виборча комісія була забезпечена відповідним приміщенням, обладнанням та інвентарем для підготовки та проведення голосування. Також було впроваджено заходи щодо забезпечення громадського порядку та охорони виборчої документації.

На виконання статей 30 та 32 Закону, відділ ведення Державного реєстру виборців Турківської райдержадміністрації підготував та передав Ясеницькій виборчій комісії два примірники попередніх і два примірники уточнених списків виборців. Загальна кількість виборців, включених до списків виборців, склала 35 осіб.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ