Львівщина: «Суцільні рубки лісу треба заборонити», – голова ОДА

Львівщина: «Суцільні рубки лісу треба заборонити», – голова ОДА

26.11.13 14:26 0 839
Олег Сало під час апаратної наради 25 листопада наголосив на важливості збереження лісових насаджень у Львівській області. Зокрема очільник області зазначив на важливості заборони суцільної рубки лісу.

«Нам усім слід дбайливіше ставитися до зелених насаджень, – сказав Олег Сало. – Адже, у разі застосування вибіркової системи рубок, ліси максимально зберігають і виконують водоохоронні, захисні та інші корисні властивості. Лісова ділянка повинна бути постійно вкрита лісовою рослинністю», – додав він.

Також очільник області дав доручення керівникам відповідних структурних підрозділів узагальнити інформацію щодо фірм, які працюють на Львівщині, але зареєстровані в інших областях країни.

« вкрай важливо мати чітке розуміння скільки представників із різних областей України працюють на Львівщині, вирубуючи місцевий ліс. Адже зараз мова йде про наповнення місцевого бюджету», – завважив керівник ОДА.

Окрім цього, Олег Сало зазначив, що слід пришвидшити процес передачі військового лісгоспу на баланс місцевих лісових господарств. Очільник області запевнив, що найближчим часом звернеться до Кабінету Міністрів України для пришвидшення вирішення цього питання.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Ужгороді ...
Наступна новина: В Україні очікуються сильні ...

КОМЕНТАРІ