Луцьк: депутати міськради намагаються допомогти ошуканим вкладникам ПАТ «Західінкомбанк»

Луцьк: депутати міськради намагаються допомогти ошуканим вкладникам ПАТ «Західінкомбанк»

26.11.13 17:35 0 978
Відбулося засідання постійної комісії міської ради з питань дотримання прав людини, законності, боротьби зі злочинністю, депутатської діяльності, етики та регламенту.

Депутати Анатолій Бірюков, Віталій Кварцяний, Олександр Магеровський, Андрій Осіпов, Ігор Поліщук, Богдан Шиба розглянули питання про причини та обставини, що призвели до критичної ситуації довкола ПАТ «Західінкомбанк» і порушення прав громадян-вкладників та термінів повернення вкладів населенню.

Депутати детально обговорили усі юридичні аспекти проблеми. Юристи запевняли, що є ряд законодавчих актів України, які забороняють втручатися у їх діяльність. Все ж члени комісії намагалися знайти механізм, який дав би можливість максимально допомогти ошуканим вкладникам. Серед пунктів проекту рішення, які підтримали члени комісії, звернення до Генеральної Прокуратури України, Міністерства внутрішніх справ України щодо належного розслідування питання неповернення боргів позичальниками ПАТ «Західінкомбанк», які тривалий час не виконують судових рішень. Проект рішення також передбачає звернення до Державної виконавчої служби щодо активізації роботи з позичальниками банку, які не виконують своїх зобов’язань.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Інспектор спортивної ...
Наступна новина: На брифінгу – про єдиний ...

КОМЕНТАРІ