У Луцьку вшанували пам’ять Михайла Грушевського

У Луцьку вшанували пам’ять Михайла Грушевського

26.11.13 08:52 0 957
Відбулося покладання квітів до пам’ятника Президенту Михайлу Грушевському з нагоди вшанування його пам’яті. У заході взяли участь заступник голови облдержадміністрації Олександр Курилюк, перший заступник голови обласної ради Юрій Лобач, заступник міського голови, керуючий справами виконкому Юрій Вербич, представники підприємств, установ, організацій, громадських об’єднань.

Заступник міського голови, керуючий справами виконкому Юрій Вербич зазначив: « ми вшановуємо пам'ять Великого Українця, першого Президента Української Народної Республіки Михайла Грушевського. Він був геніальним науковцем, якому, на жаль, не вдалося побачити соборну, незалежну державу Україну. Однак, дуже приємно, що його ідеї, прагнення наміри були реалізовані, і ми маємо власну державу. обов’язок кожного громадянина - прийти і вшанувати пам'ять Михайла Грушевського».

У навчальних закладах міста у дні пам’яті першого Президента УНР Михайла Грушевського проводяться тематичні уроки, у бібліотеках - книжкові виставки літератури.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Архієпископ Нестор ...
Наступна новина: Всеукраїнський конкурс ...

КОМЕНТАРІ