На Тернопіллі усі військові частини та установи ЗСУ перейшли на службу за контрактом

На Тернопіллі усі військові частини та установи ЗСУ перейшли на службу за контрактом

26.11.13 12:18 0 897
На Тернопіллі усі військові частини та установи Збройних Сил України повністю перейшли на військову службу за контрактом. Вільних вакансій для контрактників в області, наразі, немає.

Про це повідомив начальник відділу обліково-призовної роботи – заступник Тернопільського обласного військового комісара з призову підполковник Олег Денисюк. За його словами, відтепер мешканців Тернопілля, які бажають служити за контрактом, направляють у військові частини, що дислокуються на території інших областей держави.

"Зараз тернополяни висловлюють бажання служити переважно на Львівщині та Хмельниччині. Проте є й такі, які бажають проходити службу за контрактом і у Військово-Морських Слах ЗС України в Криму",– зазначив підполковник Олег Денисюк.

Офіцер наголосив, що для представників військових комісаріатів робота щодо залучення громадян до військової служби за контрактом вважається пріоритетним завданням в ході реформування Збройних Сил України. З метою пропагування професійного війська в області проводяться різні рекламно-агітаційні акції та інформаційно-роз’яснювальні заходи. Окрім того, спільно з представниками обласного центру зайнятості офіцери військкомату проводять “Ярмарки вакансій”.

Планується, що до кінця року з Тернопільщини відберуть ще близько 200 громадян, які укладуть контракт для служби в армії.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Тернополі сергій Надал ...
Наступна новина: Верховний суд Казахстану ...

КОМЕНТАРІ