Волинь: 28-29.11 у Національному університеті цивільного захисту – ІІІ Міжнародна науково-практична конференція «Сучасний стан розвитку екстремальної та кризової психології»

Волинь: 28-29.11 у Національному університеті цивільного захисту – ІІІ Міжнародна науково-практична конференція «Сучасний стан розвитку екстремальної та кризової психології»

26.11.13 09:53 0 918
28-29 листопада на базі Національного університету цивільного захисту України пройде ІІІ Міжнародна науково-практична конференція «Сучасний стан розвитку екстремальної та кризової психології».

У роботі наукового форуму візьмуть участь керівництво Державної служби України з надзвичайних ситуацій, практичні психологи Головних управлінь (Управлінь) в областях, м. Києві та м. Севастополі, представники 38 вищих навчальних закладів України та наукових установ Міністерства освіти і науки України, Державної служби України з надзвичайних ситуацій, Міністерства оборони, Міністерства внутрішніх справ, Служби безпеки України, Державної прикордонної служби України, провідні зарубіжні фахівці у галузі екстремальної та кризової психології з Росії, Білорусі, Латвії, Азербайджану, Франції, Куби, Німеччини, Болгарії, Польщі.

28 листопада о 09:00 розпочне роботу презентаційна виставка досягнень семи вищих навчальних закладів Харківщини у сфері екстремальної та кризової психології. О 10:00 у режимі відеоконференцзв’язку вітатиме учасників форуму та відкриє пленарне засідання Голова ДСНС України Михайло Болотських.

29 листопада о 10:00 розпочнуться майстер-класи «Особливості використання методу муляжування як елемент психологічної підготовки рятувальників» та «Надання екстреної психологічної допомоги дітям в осередку надзвичайної ситуації». О 13:30 у Харківському дельфінарії відбудеться майстер-клас «Дельфінотерапія у посткатастрофний період».

Акредитація ЗМІ триватиме до 12:00 27 листопада за тел: (057) 707-34-59.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Ресторатори Тернополя ...
Наступна новина: В Чернігівській області під ...

КОМЕНТАРІ