За добу на Львівщині тричі горіли автівки

За добу на Львівщині тричі горіли автівки

26.11.13 08:07 0 1174
24 листопада о 12:22 до оперативно-координаційного центру ГУ ДСНС України у Львівській області надійшло повідомлення про пожежу на автодорозі Львів – Шегині, поблизу м. Городок , у причепі вантажного автомобіля «DAF 95 XF». Завдяки оперативності дій вогнеборці уже за 20 хвилин пожежу вдалося ліквідувати та врятувати від нищівної вогню сам автомобіль. Внаслідок пожежі вогнем знищено та пошкоджено колеса причепу.

Цього ж дня, о 19:44 надійшло ще одне повідомлення про пожежу в автомобілі «Opel Vivaro» у м. Яворів по вул. Івана Хрестителя, 90. Пожежу вдалося ліквідувати підручними засобами до прибуття пожежно-рятувального підрозділу. Внаслідок пожежі вогнем пошкоджено лакофарбове покриття автомобіля на площі 0,5 кв.м.

Окрім цього, о 19:47 до львівських рятувальників надійшло повідомлення про пожежу у м. Львові по вул. Липова Алея, в легковому автомобілі «ГАЗ-24». Як і у попередньому випадку, пожежу вдалось ліквідувати підручними засобами до прибуття вогнеборців. Внаслідок пожежі пошкоджено моторний відсік автомобіля.

Причини пожеж та сума завданих збитків встановлюються фахівцями правоохоронних органів.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ