У Львівській області самбірські правоохоронці виступили у місцевих школах з лекцією на тему "Профілактика вчинення правопорушень серед неповнолітніх"

У Львівській області самбірські правоохоронці виступили у місцевих школах з лекцією на тему "Профілактика вчинення правопорушень серед неповнолітніх"

26.11.13 15:51 0 837
З метою формування правової свідомості підростаючого покоління та на виконання заходів, передбачених Програмою підняття іміджу служби дільничних інспекторів міліції України на 2012-2014 роки керівництво служби дільничних інспекторів Самбірського міськвідділу міліції нещодавно провели виступи в школах району на тему «Профілактика вчинення правопорушень серед неповнолітніх».

Учнів навчальних закладів ознайомлено із станом вчинення правопорушень на Самбірщині неповнолітніми протягом поточного року. Роз’яснено з якого віку настає кримінальна та адміністративна відповідальності. Наголошено на належній поведінці дітей в школі, вдома, на вулиці, а також ввічливому спілкуванні з дорослими, вчителями і ровесниками. Звернуто особливу увагу на недопустимість вчинення крадіжок та будь-яких порушень громадського порядку.

Зокрема, перед учнями 8-х класів навчально-виховного комплексу, що у місті Новий Калинів, виступив начальник сектору дільничних інспекторів міліції Самбірського МВ ГУМВСУ майор Степан Пітусь, а в середній школі села Ралівка перед учнями 1-4 класів виступив заступник начальника сектору дільничних інспекторів міліції Самбірського МВ ГУМВСУ майор Олег Маркевич.

Зустрічі міліціонерів з дітьми пройшли змістовно та цікаво. Підліткам наголошено, що міліціонер для них - це друг та порадник, який при потребі захистить їх від будь-яких протиправних посягань.

Крім того, у Ралівській СШ, за ініціативою служби дільничних Самбірського МВ ГУМВСУ серед учнів молодших класів проведено також конкурс дитячого малюнку на тему «Мій дільничний інспектор міліції». Малеча з радістю долучилися до згаданого конкурсу. На огляд журі було надано багато малюнків, де діти відобразили своє бачення дільничного інспектора міліції. На більшості малюнках зображено дільничного, який спілкується з дітьми та навідується у школу.

У кожній дитячій роботі відчувається повага до людини у міліцейській формі.

Переможці конкурсу отримали грамоти та солодощі.

Тетяна Охріменко,

помічник начальника Самбірського МВ
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівці: Нагородять ...
Наступна новина: У Росії випустили під ...

КОМЕНТАРІ