В Закарпатській області ветерану виноградівської міліції Анатолію Козакову - 75 літ

В Закарпатській області ветерану виноградівської міліції Анатолію Козакову - 75 літ

26.11.13 13:23 0 953
Днями відсвяткував своє 75-річчя ветеран виноградівської міліції Анатолій Микитович Козаков. Зі святом ювіляра привітало керівництво Виноградівського райвідділу міліції, зокрема начальник сектору кадрового забезпечення В’ячеслав Магурський та голова ветеранської організації Іван Менджул.

Народився Анатолій Микитович 21 листопада 1938 року в Білорусії. В 1956 році він був призваний на службу до лав Збройних Сил СРСР, служив у прикордонних військах на Закарпаття. Ніс службу на прикордонній заставі в с.Лужанка. Юнаку сподобалась військова служба, і він залишився на понадстрокову службу. Тут молодому Анатолію і запропонували роботу в міліції. Потім було навчання в Львівській середньо-спеціальній школі міліції, робота у Виноградівському райвідділі міліції.

В с.Дяково Анатолій Микитович зустрів і свою майбутню дружину. Катерина Володимирівна працювала в місцевій амбулаторії, молоді люди стали зустрічатися, а далі вирішили одружитися. Анатолій зрозумів, що Катерина і є та одна-єдина, яка стане його надійною опорою і підтримкою на все життя.

Не має в с.Дяково жодного мешканця, який не зміг би показати, де живе капітан міліції у відставці Анатолій Козаков. Адже за плечима міліціонера 20 років роботи дільничним інспектором в даному населеному пункті. Всі ці роки обслуговував одну й ту ж дільницю, яка тоді нараховувала 11 сіл. За відданість своїй справі та високий професіоналізм, за час служби був нагороджений 7 медалями та численними грамотами.

Анатолій Микитович і на пенсії допомагає молодим міліціонерам, які звертаються до нього за порадою, як до досвідченого правоохоронця. А сам він радіє трьом дітям, п’ятьом онукам та двом правнукам.

Міліцейську справу батька достойно продовжив син Анатолій, який вже теж на пенсії. Хоч батько й не наполягав на життєвому виборі сина, той сам вибрав роботу в міліції, але ветерану приємно, що син продовжив його справу правоохоронця.

Керівництво та особовий склад Виноградівського РВ УМВС, рада ветеранів виноградівської міліції щиро вітають Анатолія Микитовича Козакова з 75-річчям, бажають ветерану довгих років життя, міцного здоров’я, радості в житті й здійснення усіх задумів.

Оксана Кобзаренко

Виноградівський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Закарпаття готується до ...
Наступна новина: Львівщина: бюджетам міст і ...

КОМЕНТАРІ