Житель Львівщини розгулював на Волині із карабіном

Житель Львівщини розгулював на Волині із карабіном

26.11.13 15:15 0 826
Працівники горохівської міліції виявили і вилучили у 29-річного жителя Львівської області карабін часів Великої вітчизняної війни.

Обідньої пори житель сусідньої області перебував на автостанції у місті Берестечко Горохівського району. У цей час на території автовокзалу несли службу щодо охорони громадського порядку місцеві правоохоронці. Саме вони помітили, що молодик дивно поводиться, більше того – намагався приховати під курткою якусь річ.

Під час перевірки документів та проведення поверхневого обшуку у 29-річного жителя Львівщини виявили і вилучили карабін часів Великої вітчизняної війни із заводським маркуванням.

Вилучене направлено на дослідження у Науково-дослідний експертно-криміналістичний центр при УМВС України у Волинській області.

Зі слів молодика, карабін він знайшов у лісовому масиві біля села Піски Горохівського району. Чому він не повідомив про небезпечну знахідку правоохоронцям і що планував із нею робити, встановить слідство.

Слідчим відділенням Горохівського РВ УМВС України у Волинській області розпочато досудове розслідування за ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. За вчинення кримінального правопорушення молодику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від двох до п’яти років.

Юлія ЛОКОТЬКО,

СЗГ УМВС України у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Івано-Франківщина: ...
Наступна новина: На Тернопіллі у Збаражі ...

КОМЕНТАРІ