У Волинській області після бійки прийшли до міліції із заявами

У Волинській області після бійки прийшли до міліції із заявами

26.11.13 12:29 0 1056
Під час відпочинку у нічному закладі двоє парубків не змогли порозумітися, тому конфлікт вирішили розв’язати за допомогою кулаків.

До чергової частини Рожищенського РВ УМВС України у Волинській області звернувся 35-річний місцевий житель із заявою про те, що невідома особа спричинила йому тілесні ушкодження. Через кілька годин із аналогічним повідомленням до райвідділу міліції прийшов 21-річний житель міста Рожище. Виявилося, що чоловіки нанесли тілесні ушкодження один одному.

Правоохоронці встановили, що того вечора місцеві жителі у компанії своїх друзів відпочивали у місцевому кафе. Коли чоловіки вийшли на вулицю, між ними розпочалася суперечка, яка в результаті переросла у бійку.

За обома повідомленнями слідчим відділенням Рожищенського РВ УМВС України у Волинській області розпочато досудове розслідування за ч. 1 ст. 126 (побої і мордування) Кримінального кодексу України.

Слідство з’ясує, що ж саме спричинило конфлікт між заявниками і кому доведеться за це відповідати. Адже за вчинення правопорушення передбачена відповідальність у вигляді штрафу до п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадських робіт на строк до двохсот годин, або виправних робіт на строк до одного року.

Юлія ЛОКОТЬКО,

СЗГ УМВС України у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ