Рівненщина: правоохоронними органами області надіслано до суду 39 кримінальних проваджень про злочини з ознаками корупції

Рівненщина: правоохоронними органами області надіслано до суду 39 кримінальних проваджень про злочини з ознаками корупції

26.11.13 09:09 0 908
- З початку 20013 року правоохоронними органами області закінчено розслідування у 39 кримінальних провадженнях про корупційні злочини стосовно 40 осіб. Обвинувальні акти стосовно останніх скеровано до судів, в тому числі 23 з укладенням угод, - повідомив виконувач обов’язків прокурора області Юрій Мельник. - З числа надісланих до суду кримінальних проваджень 21 розслідувано органами прокуратури.

З направлених до суду обвинувальних актів про кримінальні правопорушення більше 50 відсотків стосуються найнебезпечнішого прояву корупції – одержання неправомірної вигоди. 17 корупційних злочинів виявлено у бюджетній системі, 4 – у сфері земельних правовідносин.

За словами Юрія Мельника у поточному році також складено та направлено до суду 70 протоколів про вчинення адміністративних корупційних правопорушень. За результатами розгляду частини цих протоколів до адміністративної відповідальності вже притягнуто 53 особи. На винних осіб накладено стягнення у виді штрафу в сумі 30 тис.грн.

Прес-служба прокуратури області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Всеукраїнський конкурс ...
Наступна новина: У Луцьку відбудеться ...

КОМЕНТАРІ