Всеукраїнський конкурс «Кращий державний службовець»

Всеукраїнський конкурс «Кращий державний службовець»

26.11.13 09:00 0 867
Презентувати себе як кваліфікованого, ерудованого та перспективного працівника дає можливість Всеукраїнський конкурс «Кращий державний службовець».

Конкурс щорічно проводиться серед державних службовців II - VII категорії посад в номінаціях: «Кращий керівник» та «Кращий спеціаліст».

Конкурс покликаний виявити професійних та талановитих державних службовців, які удосконалюють свої професійні знання та навички шляхом самоосвіти.

Основною вимогою до конкурсантів - ґрунтовні знання з питань державного управління, креативність, високі професійні здібності в ухваленні ефективних рішень у нестандартних ситуаціях, ораторська майстерність публічного виступу, а також володіння знаннями нового законодавства про державну службу та антикорупційного законодавства в Україні.

У рамках Конкурсу проводиться навчання за Комплексною програмою З кожним роком кількість учасників зростає, стверджують організатори.

Довідка: Щорічний Всеукраїнський конкурс «Кращий державний службовець» започаткований у 2008 році з метою зростання професіоналізму, відкритості, інституційної спроможності державної служби, підвищення її авторитету шляхом узагальнення досвіду роботи кращих державних службовців.

Конкурс проводиться у три етапи: І етап на місцевому рівні протягом березня-квітня, II етап на регіональному рівні протягом травня-червня та III етап на державному рівні протягом вересня-жовтня.

Матеріали щодо особливостей проведення Конкурсу розміщено на офіційному веб-порталі Нацдержслужби (www.nads.gov.ua)

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ