На Хмельниччині з метою недопущення заборгованості з виплат заробітних плат схвалено відповідні урядові рішення

На Хмельниччині з метою недопущення заборгованості з виплат заробітних плат схвалено відповідні урядові рішення

26.11.13 11:03 0 907
З метою вчасних виплат заробітних плат та недопущення їх заборгованості Міністерством фінансів України здійснено перерозподіл міжбюджетних трансфертів в межах річних бюджетних призначень, визначених для Міністерства, які надаються з державного бюджету місцевим бюджетам.

Відповідні урядові рішення схвалені на засіданні Кабінету Міністрів України 21 листопада 2013 року.

Про це йшлося 23 листопада в ході селекторної наради керівництва Міністерства з керівниками фінансових органів у регіонах.

За підсумками щотижневих нарад вдалося виробити спільні заходи для забезпечення збалансованості місцевих бюджетів. Так, місцеві органи влади спрямовують власні кошти шляхом перерозподілу наявного ресурсу на виплату заробітних плат.

Під час наради учасники погодилися, що тільки спільними зусиллями влади на місцях та центральних органів влади цю проблему буде повністю ліквідовано. Потрібно й надалі ефективно працювати у режимі «центр-регіони», щоб забезпечити збалансування видатків місцевих бюджетів та виробити надійний механізм їх фінансового забезпечення.

Варто зазначити, що Урядом затверджено графік ліквідації затримок із соціальних виплат і до 10 грудня всі виплати будуть приведені до встановленої норми.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: На Львівщині працівники ...

КОМЕНТАРІ