В Тернополі сергій Надал приєднався до студентського Євромайдану

В Тернополі сергій Надал приєднався до студентського Євромайдану

26.11.13 12:08 0 931
Євромайдан, який організували студенти 25 листопада, ще раз доводить, що Тернопіль є студентським, європейським містом. Понад 2 000 студентів вийшли на майдан, щоб довести, що вони хочуть жити у європейській Україні.

До учасників Євромайдану приєднався й міський голова Тернополя Сергій Надал. Студенти зустріли оплесками очільника міста та запросили до слова.

« важке випробування для кожного з нас – випробування вітром та дощем, випробування антиєвропейським керівництвом держави. Незважаючи на труднощі ми на майдані, тому що у нас спільна, єдина мета – ми всі бачимо Україну у Європі! Студентство завжди відігравало важливу роль в історії України – Революція на граніті, Помаранчева революція і от зараз Єврореволюція. Європейське майбутнє України зараз у ваших руках! Отож, йдемо до перемоги разом!»– сказав Сергій Надал.

Міський голова доручив структурним підрозділам міської ради усіляко сприяти проведенню Євромайдану в Тернополі. Так, учасникам вже привезли бочки для обігріву та дрова, надали звукову апаратуру та приєднали її до електромережі.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ