Чернівці: Відбулася робоча зустріч комітету з відбору партнерів проекту «Енергоефективність у громадах»

Чернівці: Відбулася робоча зустріч комітету з відбору партнерів проекту «Енергоефективність у громадах»

26.11.13 16:18 0 861
Чернівецька міська рада спільно з Кам’янець-Подільською та Коломийською міськими радами подали заявку на участь у проекті Німецького товариства міжнародного співробітництва GIZ «Енергоефективність у громадах, Україна». Мета проекту полягає у підтримці здатності місцевого самоврядування виконувати роль провідної сили в Україні щодо впровадження заходів з енергоефективності.

За результатами першого етапу відбору міст-партнерів проекту «Енергоефективність у громадах» до короткого списку увійшов консорціум на чолі з Чернівецькою міською радою.

В зв’язку з цим, 22 листопада у Чернівецькій міській раді відбулася робоча зустріч комітету з відбору партнерів проекту «Енергоефективність у громадах» за участю експерта проекту – Клаус Хаарс, координатора проекту – Іма Хренова-Шимкіна та координаційною групою під головуванням м. Чернівці з містами-партнерами Консорціуму (м. Кам’янець-Подільський, м. Коломия).

У рамках зустрічі було проведено презентації з впровадження енергозберігаючих проектів у житловому фонді та бюджетних установах, на комунальних підприємствах, а також стану системи енергетичного менеджменту, в кожному з міст Консорціуму.

23 грудня поточного року комітетом проекту GIZ буде оголошено остаточний склад учасників, які візьмуть участь у впровадженні проекту українсько-німецького співробітництва «Енергоефективність у громадах».

Про це повідомили у Чернівецькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Діє новий порядок ...

КОМЕНТАРІ