На Львівщині працівники УБНОН вилучили 30 кг марихуани

На Львівщині працівники УБНОН вилучили 30 кг марихуани

26.11.13 11:15 0 872
Правоохоронці Львівщини вилучили у 65-річної мешканки Старосамбірського району 30 кілограмів марихуани (близько 30 тисяч доз) на суму понад півмільйона гривень

На Львівщині працівники Управління по боротьбі з незаконним обігом наркотиків ГУМВС України у Львівській області спільно зі працівниками сектору боротьби з незаконним обігом наркотиків Львівського міського управління міліції з’ясували, що у Старосамбірському районі місцева мешканка вирощує, переробляє та продає марихуану у великих кількостях.

Міліціонери провели санкціонований обшук за місцем проживання 65-річної жінки.

Під час огляду будинку правоохоронці виявили 14 поліетиленових пакетів, у яких знаходилась подрібнена речовина рослинного походження зеленого кольору з характерним запахом. Таку ж речовину, у поліетиленових пакетах та мішках, виявлено під час огляду господарських приміщень.

«Під час огляду території навколо помешкання жінки, ми натрапили на так звану «землянку», з якої вилучили 30 пластикових пляшок наповнених дрібно-меленою марихуаною. Загальна маса вилученої речовини становить близько 30 кг. Ми запобігли розповсюдженню 30 тисяч доз наркотичної речовини», - розповів начальник відділу легального обігу наркотиків управління по боротьбі з незаконним обігом наркотиків ГУМВС України у Львівській області Юрій Черга.

Вартість вилученого наркотичного засобу за цінами «чорного» ринку становить понад півмільйона гривень.

Даний факт зареєстровано в єдиному реєстрі досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 309 КК України (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту, в особливо великих розмірах). За дане правопорушення закон передбачає покарання у вигляді позбавленням волі на строк від 5 до 8 років.

Розпочато досудове розслідування.

ВЗГ ГУМВС України

у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Хмельниччині з метою ...
Наступна новина: Львівщина: «За розтрату ...

КОМЕНТАРІ