Олег Тягнибок: «Янукович не хоче скористатися шансом, який є в української держави, бо торгується з Европою за свої інтереси»

Олег Тягнибок: «Янукович не хоче скористатися шансом, який є в української держави, бо торгується з Европою за свої інтереси»

26.11.13 09:29 0 882
Влада нині захищає винятково інтереси «Сім’ї». Режимові начхати на те, як живе народ і яким у нього буде завтрашній день. Тому, усвідомлюючи, що маємо таку владу, розуміємо: вона нас нікуди не заведе. Влада, яка вже чотири роки паразитує в Україні, сьогодні хоче перекреслити на довгий час наші можливості і перспективи щодо хорошого, нормального, цивілізованого европейського життя. На цьому під час виступу на Европейській площі, де триває безстрокова акція протесту на підтримку евроінтеграції України, 25 листопада 2013 року наголосив лідер Всеукраїнського об’єднання «Свобода» Олег Тягнибок.

«Нині з’явилася інформація, що Янукович все таки поїде до Вільнюса. Але що він там робитиме – сказати складно. По телебаченню транслюють його звернення до народу. За змістом – це ні риба ні м’ясо. Він говорить ні про що, ллє воду. Отак, напевно, й буде їхати до Вільнюса. Ні про що не говоритиме, а пробуватиме торгуватися. Він прагне щось виторгувати не для народу, а персонально для себе.

Ми бачимо, що, незважаючи на поведінку влади, европейські політики готові закрити очі на дуже багато проблем, які є зараз у законодавстві України, та невиконання певних вимог, які ставив ЕС до нашої держави, готові повернутися до перемовин, аби врегулювати питання щодо асоціяції. Але ні Янукович, ні його режим не хочуть скористатися цим шансом.

Ми, українці, є такою нацією, яка піднімаючись із колін, здатна забезпечити позитивним майбутнім не лише себе, а й инших. У цьому наша сила і велич. І якщо сьогодні в Україні буде не один майдан, а тисячі – по всіх містах України – українська нація переможе. Попри всі провокації влади, ми декларуємо, що українці – єдині: у своїх намірах, у своїх прагненнях, у своїх діях. І ми обов’язково переможемо!» – заявив Голова ВО «Свобода».

Прес-служба Всеукраїнського об’єднання «Свобода»
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ